ATG Tillsammans Partners

Travguld samarbetar med ett flertal ombud där vi erbjuder andelsspel både inom trav och tips. Läs våra partners egna presentationer av deras verksamheter längre ned. Respektive partners travandelar hittar du på följande länkar:

Simsalabim: www.simsalabimtrav.se
ICA Söndrum: www.atg.se/icasondrum
Tempo Gullbrandstorp: www.atg.se/tempogullbrandstorp
ICA Frösakull: www.atg.se/icafrosakull
Macken Trönninge: www.atg.se/mackentronninge

Simsalabim

Spelbutiken som nu är helt digital! Med över 25 års erfarenhet av tips och travandelar och som ett av ATG:s första helt digitala ombud är Simsalabim en av Sveriges ledande ombud. Innan i butiken mitt i centrala Halmstad, men nu helt digitalt.

Här erbjuds spel på både trav och tips varje dag 365 dagar om året. Med över 30 olika spelläggare och system i alla prisklasser har det levererats högvinster på löpande band år efter år. Team Simsalabim växer hela tiden och samarbetar nu med fler butiker och andra intressenter inom spelbranschen.

Våra travandelar: www.simsalabimtrav.se

ICA Söndrum

Image

ICA Supermarket Söndrum har butiken placerad mellan Halmstad och Tylösand med ett härligt drag och massor av spelsugna kunder. Vi erbjuder andelsspel varje dag och givetvis välkomnar vi alla våra kunder i butiken men satsar mer och mer även på våra digitala andelar.

Vi har haft stora framgångar med våra Stryk- och Europatips sista tiden och även på våra travandelar i mellanprisklassen fortsätter vi jobba in mycket vinster.

Våra travandelar: www.atg.se/icasondrum

Trönninge Macken

Image

Vår mack / butik är belägen strax söder om Halmstad i Trönninge, i nya lokaler från och med sommaren 2022 och med, från början, ett tätt samarbete med Simsalabim på spelfronten. Vi finns även med vår egen sida på ATG Tillsammans. Välkommen in till oss för att tanka, köpa en andel och ladda upp både dig själv och din bil.

Våra travandelar: www.atg.se/tronningemacken

ICA Frösakull

Butiken ligger vid havet, strax utanför sommaridyllen Tylösand. Vi är en ICA Nära butik med hög kvalitet på allt vi gör. På somrarna exploderar Frösakull av turistande gäster. I butiken har vi erbjudit tips och trav länge men är ganska nya på nätet. Vi har fått en fin start på våra digitala andelsspel och siktar på att utöka utbudet hela tiden. Välkommen in i butiken.

Våra travandelar: www.atg.se/icafrosakull

Tempo Gullbrandstorp

Butiken ligger strax utanför Halmstad, i Gullbrandstorp. Här hittar du allt du behöver och lite till!  Med en travintresserad ägare i Sam har travandelarna alltid funnits där och varje vecka jagar vi högvinster på V75 och mycket mer. Nyligen har vi även börjat satsa digitalt på både trav- och tipsandelar. Med skickliga spelläggare siktar vi nu att utveckla vårt spelutbud än mer.

Våra travandelar: www.atg.se/tempogullbrandstorp

Spela Tillsammans

Häng med i våra andelssystem och bjud dig själv på underhållning och härlig spänning, varje dag, för alla.
Till våra andelsspel

Bra Spelbolag

Skapa konto hos de spelbolag vi rekommenderar för att på bästa sätt kunna dra nytta av våra tips. Ta dessutom del av en bra välkomstbonus.
Skapa konto, få BONUS!