Nyhet
DD tips 11/1 Halmstad
jan. 12, 2021

DD tips 11/1 Halmstad

DD-1  3140m med hästar på tre volter – Gillar de här långloppen över dryga tre varv och med flera volter. Kuskarna är alltid viktiga i travlopp men lite extra viktigt i de här loppen där det gäller att hushålla med hästkrafterna.

5 Sandsjöns Enzo har visat lite form och har vassa Johan Untersteiner i sulkyn. Har aldrig startat över dryga tre varv men känns stark och rejäl.

6 Panamera trivs även han över aktuell distans och har tre vinster i karriären på distanser längre än tre varv. Dessa två blir favoriter i loppet och startar med vinstchans. Två strukna i loppet gynnar de som har lite sämre spår och jag tycker mig hittat ett intressant drag här.

12 Vincent As har visserligen inte radat segrar på sistone, har dock mött bra motstånd och här är onekligen förutsättningarna passande. Har 5 segrar på aktuell distans och här gäller det för Mr. Cracchiolo att få till en lagom offensiv och felfri stryning. Då tror jag det är bra chans den här starka 7-åringen kan vara med i striden här. Chans spikar på systemet dubbel spiken 64:- till just nu ca 6%

11 All Star har två starter i ny regi och har hoppat bort sig i båda. Ett under att man kommer med i ett dagens dubbel lopp med 25 startpoäng men den här har bra fart i grunden och kan vara ett riktigt kul skrällstreck vid gardering.

Rank: 12-5-6-11-10-4-9-3-2-7

DD-2  2140m Autostart

8 Quick Lane har ett bedrövligt utgångsläge i det här loppet med spår 8 bakom bilen. Var finfin vid segern näst sist då han kämpade ner Zlatan knick till slut. I sista starten blev Quick bryskt påkörd av en oförsiktig konkurrent och den starten är bara att glömma. Ser ut att finnas lite gasglada ekipage i detta gänget och kan Johan hitta en position och slagläge inför upploppet tror jag 5-åringen har en vettig chans.

7 Enjoy The Game får en del streck och har 8 vinster på 22 starter, avslutade hyggligt från kön sist på halmstad. Får en del streck här och räknas men mer som en i mängden för mig.

2 Racing Ribb har ett kanonläge och får även han mycket streck här. Varken stallet eller hästen har radat segrar på slutet. Tänkbar på läget men inte jätte tidig för mig.

6 Roofparty kan öppna bra bakom bilen och har gjort det hyggligt mot ganska bra motsånd på slutet. Ett chans streck av många vid gardering.

Rank: 8-6-7-2-3-4-5-1

Raka dubbeln blir 12 Vincent As mot 8 Quick Lane

Garderingsdubbel:
5, 11, 12
2, 3, 6, 7, 8

15 kombinationer