Travtips
V75-tips, Halmstad lördag – Jackpot
jul. 09, 2022

V75-tips, Halmstad lördag – Jackpot

Ingen hittade alla sju rätt i lördags efter att bland annat jätteskrällen Sparven vunnit en av E3 finalerna till över 120 ggr pengarna.

Hela den 7-rätts potten vidare till den här omgången vilket gör att vi med jackpottens hjälp kommer ha ca 50 miljoner i 7-rätts potten.

Hemmaplan och en magisk sprintervecka avslutas med en omgång som ser mycket spelvärd ut. Jag och många av oss i Team Simsalabim kommer självklart vara på plats och följa tävlingarna vid ovalen.

Vinst! Efter att förra året slutat två i sprintermästargolfen bärgades i år segern på -1 ! Härlig vinst när 70 trav golfare knäcktes på Tylösands Norra bana och nu ser jag fram mot att knäcka spelarkollektivet på V75 🙂 

Önskar er alla stort lycka till i jakten på miljonerna och så ses vi på Halmstadtravet på lördag! / Fredrik

V75-1 ) Kostar en del streck för att vara säker på att överleva

Bronsdivisionen 2140m Voltstart

12 King Of Greenwood känns klart tidig trots att det i den här typen av lopp inte är direkt lätt att vinna från spår 12. Medeldistans och voltstart är förutsättningarna i veckans bronsdisivion där Kingen även står lite hårt inne i klassen. Han avslutade dock mäktigt sist på Vaggeryd och får han lite hjälp sista varvet kan han mycket väl sänka det här gänget. Känns som ett av loppets absolut tidigaste streck.

8 Sidney Celeber har inte startat sedan i mars och gjorde då bort sig som jättefavorit. Har finfin fart i kroppen och står rätt bra inne i brons. Läget och att han inte startat på ett tag drar ner förhoppningarna men jag vågar inte lämna Sidney utanför en garderad kupong.

1 Ture L.A. vann bronsdivisionen just här på Halmstadtravet sist det begåvade sig. Fick då en mycket turlig lucka på upploppet mellan hästar från invändig position men avslutade bra. Har efter det två galopper och jag har ingen större feeling ens för en felfri Ture och tycker han ser ut att bli lite väl hårt betrodd.

6 Beckham vann på ett mycket bra sätt sist på samma bana som nu. 12.9 över medelsitans då och det var på lätta steg han klev över mållinjen som etta. Lite ovan voltstart men det har sett rätt bra ut i tidigare starter och han kan kliva väg rätt bra. Tycker det skall vara ganska hygglig chans att körande Forss sitter i spets tidigt och väl där kan han bli mycket svårslagen och jag lägger Dahlens 5-åring först i ranken.

2 Shapes har haft en del knepiga lägen på slutet och är ruggigt kuskförstärkt nu när Goop kör själv. Låter som om det kan bli barfota runt om denna gång och han står vettigt inne i klassen. Ett intressant streck.

3 Habrik AM avslutade bra ännu en gång som trea sist och är ett garderingsbud från bra läge.
Garderar man vidare kan både 4 Conrads Massiv och 5 Ornello bli aktuella.

Rank: 6 – 12 – 2 – 8 – 3 – 4 – 5 – 1 -7 – 11

Precis som på V75 hittade ingen alla rätt på Stryktipset i lördags. Jackpotten där veckan är på ca 7.000.000 och vi har laddat lite extra med anadel. Välkommen in och kika www.tipsandelar.se

V75-2) Svårbedömd jänkare

Ungdomslopp final 2140m autostart

Ungdomslopp över 2140m Autostart med 15 ekipage bakom bilen i en spårtrappa. Här måste jag säga att det luktar skräll lång väg och vill man vara riktigt säker på att få ringa in vinnaren på kupongen målar man på så mycket man har råd med, helst alla..

6 Black Fire körs av hemmakusken och mycket lovande Gustav Johansson. Tog två raka på okej sätt men var allt annat än bra i V75 sist, höll bara tempot över upploppet efter att fått ett bra lopp. Detta är en Wången Cupfinal där många av piloterna kommer köra ”hela vägen” och jag har svårt se Black Fire få bestämma rejält i loppet vilket jag tror krävs för han skall vinna. Ett givet streck vid gardering men i min bok ordentligt överbetrodd av spelarna.

10 Ready To Go var finfin vid segern sist, gillar denna som kommer med 5 segrar på 19 starter. Kusken har dock en stor betydelse och kanske då speciellt mycket i den här typen av lopp. Mr. Grundman har bara vunnit 2 av 74 race i år (3%) Inget att hålla i handen från bakspår men givet garderingsbud även han.

4 Vasco galopperade i voltstart sist. Hade innan det haft spår 12-10-8-11-8 och nu äntligen fått ett bättre läge. 9% vinster på 103 starter har körande Lindblom jr och ganska tidig för mig på kupongen är Vasco.

11 Global Bodyguard har en härlig form och gick ett ruggigt bra sista halvvarv i spåren sist till knapp förlust. Vass kusk i Ekberg och han kan dra nytta lite körning i början, då biter hans avslutning bra över upploppet. Min tipsetta i ett mycket öppet lopp.

Rank:  11 – 10 – 6 – 15 – 4 – 2 – 9 – 8 – 13

V75-3) Knallöppet Silverförsök över sprinterdistans

Silverdivisionen försök 1640m Auto

2 Golden Guard har fått perfekta förutsättningar med sprinterdistans och spår två bakom bilen. Ser ut att bli klar favorit och även om det på pappret ser bra ut vet jag inte om jag riktigt köper att han skall sticka väg på strecken. Startsnabb så det förslår men det finns fler raketer bakom bilen som skall laddas och helt säker på spets för Golden är inte jag. Var väl heller inget extra sist trots tredjeplatsen och möter bra motstånd här.

3 Galantis tackade för en prima resa på innern sist och avgjorde lätt när luckan kom. Kan absolut vinna igen med liknande resa men behöver nog få loppet igen för att vinna.

5 Deep Pockets har två lopp i kroppen efter mycket lång vila. Svarade ganska enkelt ut Golden Guard i den första av dessa två med spår innanför, släppte sedan och hängde på bra som tvåa. Sist var det spets och slut och ett finfint intryck, säkert ännu bättre nu och trycker Jakobsson på gaspedalen fullt ut vet i 17 om han inte kan ta sig förbi invändiga. I ledningen ett givet segerbud och klart intressant till betydligt lägre procent än favoriten.

6 Address Book har härlig kapacitet och två lopp i kroppen nu, en tänkbar jätteskräll att fundera över om man streckar på lite i loppet.

Rank:  5 – 3 – 2 – 6 – 1 – 7 – 9

På Travguld hittar du alltid, nyheter, tips och kan kika på andelar och vinster från flera ombud. Välkommen in www.travguld.se

V75.4) Mot fjärde raka – Jag spikar!

Klass II försök 2140m Auto

2 Kövras Joker har tre raka i år och det har sett riktigt bra ut. Bara åkt undan från ledningen och vunnit väldigt enkelt. Har lottats till ett superläge här med spår 2 bakom bilen och det står spets i programmet.  Barfota runt om sannolikt för första gången och Eklundh får nog vända sig bakåt om han vill se övriga över upploppet. En bra spik i en ganska öppen jackpotomgång.

10 J.S. Peaky Blinders gick ett tungt upplopp sist och fick bara stryk mot en bra häst. Jepson upp i sulkyn nu och det blir även här barfota runt om för första gången. Första motbudet till favoriten och given vid gardering.

12 Robthebank har 2-2-1-1 i år. Har två raka från spår 12 och ingen direkt flyt med spåret igen då 12an dök upp i programmet även här. Fått bra resor vid vinsterna och behöver nog det igen om han skall duga. Får han rätta ryggarna kan han vara med i striden.

5 Staro Peanut såg finfin ut som fastlåst sist och gynnas av en strykning innanför. Tar man 4-5 streck skall Lövgrens 4-åringen med.

Rank: 2 – 10 – 12 – 5 -9 – 1 – 8 – 7 – 6

 

V75-5) Väldigt kapabel för klassen men det skall travas..

Klass I försök 2140m Autostart

3 Hidalgo Heldia har en riktigt toppchans att ta hem segern i näst lägsta klassen Klass I som här körs över medeldistans och med autostart. Lugauers travare har visat sig mycket kapabel och vann sist på ett bra sätt. Han är dock ingenting att lita på och har galopp i tre av de sista fem starterna. Måste tippas etta men lika snabb är jag att gardera loppet då jag inte litar på favoriten.

7 Inspiration var riktigt bra när han blåste ner ett hyggligt gäng över upploppet på Vaggeryd sist. Första motbudet och given på lappen.

6 Braddock var nära att få tag i vinnande Cobra sist han tävlade och gjorde det klart bra igen. Har en tung slutspurt att tillgå och får Kihlström i sulkyn den här gången.

5 Hilltop Hawk gick okej som trea sist och står fullständigt perfekt inne i klassen med 3 tusen kvar till gränsen. Nu låter det som barfota runt om för första gången och Hilltop är ett tänkbart skrällbud.

9 Akilles Face har visat bra fart men även han precis som favoriten mycket galopper i raden.  Första starten som valack nu känns lite intressant och även han kan tänkas streckas trots bakspår.

11 Hobart 
visade form när han vann sist på Vaggeryd. Läget inget vidare men ett streck om man tar många till låg procent.

10 Grappa Boy var fin vid vinsten sist och nu barfota runt om känns klart intressant!

Rank:   3 – 7 – 6 – 10 – 5 – 1 – 9 – 11 – 4 – 8 – 2

V75-6) Helgardering behöver inte vara fel.

Diamantstoet 2640m Autostart

Ett riktigt svårtippat Diamantstoförsök över 2640m som startas med autostart och har 15 hästar bakom bilen. Jag tycker mig hittat fyra som sticker ut lite som ett tänkbart sparlopp men är inte alls främmande för att det är dags att plocka fram en gammal hederlig helgardering.

4 Aurora Show har jag alltid gillat men hon har varit både lite ojämn och galopp sugen. Nu gör hon första starten i regi Svante Eriksson vilket känns dunder intressant. Bra läge och trots att hon inte startat på några veckor rankar jag henne högt. Har vunnit i år över aktuell distans och får Uhrberg i sulkyn den här gången.

7 Jeans`n Passion galopperade sist men gjorde det bra mot hyggligt motstånd i flera starter innan. 11 segrar på 42 starter imponerar och kommer bar Lövgren till något så när från det här läget blir hon tuff att stå mot till slut.

14 Crashed Eggs vinner verkligen inte ihjäl sig och har endast två segrar på sina 39 starter. Har mött några riktiga hårdingar på slutet och satt fast sist i ett lopp som Marion Fouty Bon vann. Inga motståndare av den typen här och hittar Örjan lite sköna ryggar sista 700m kan hon ta sin tredje seger i karriären.

5 The Primerose vann näst sist och såg taggad ut i ryggar när framförvarande galopperade och störde henne till galopp sist. Bra läge och Goop skall ha en vettig chans att blanda sig i striden här.

Rank:  7 – 4 – 5 – 14 – 9 – 11 – 12 – 8 – 2 – 13 – 1

V75-7) Kostar några streck för att känna sig säker överleva guld

Gulddivisionen 2140m Auto

1 Emoji verkar ha en del anhängare, 50% segrar i karriären med 21/42, nu är han uppe i guldivisionen och det skall bli intressant att se hur Flemmings 6-åring duger här. Vann ett ganska bra lopp för att vara i Danmark på Århus ovalen sist från spets och var riktigt fin då. Har lite svårt se honom svara upp ledningen och motståndet blir tuffare nu. Bara ett streck om man garderar lite halvrejält tycker jag.

4 Phoenix Photo avslutade bra bakom Born Unicorn och Don Fanucci sist till tredjeplatsen efter en invändig löpning. Härlig form och från ett bra läge kan han absolut duga här. Erik Adielsson i sulkyn igen gillar jag.

10 Brother Bill var inte som bäst i Elitloppsförsöket men har fått vila lite och är nu tillbaka. Låter som han tränat bra och skulle han tävla på topp kan han mycket väl platta till ett sånt här gäng. Jag tippar Kontio / Nurmos etta trots bakspår!

11 Admiral As har inte fått till det och inte haft något flyt på slutet. Reijos kommentar om Oslo Grand Prix ”Han fick en norrman framför sig som inte visst var han skulle vara” stämde rätt bra och det loppet glömmer vi. Formen är nog inget fel på alls och trots läget måste han bara med på lappen.

Rank:  10 – 11 – 4 – 5 – 1 – 6 – 8 – 9

Lycka till! / Simsalabim

Sammanfattningen

Bästa jackpot spiken:
V75-4 nr 2 Kövras Joker
Chansspikar:
V75-7 nr 10 Brother Bill
V75-1 nr 6 Beckham
Streckvärda skrällar:
V75-1 nr 2 Shapes
V75-4 nr 10 J.S.Peaky Blinders
Överstreckade:
V75-2 nr 6 Black Fire
V75-3 nr 2 Golden Guard
Dagens Dubbel tipset:
4.5.7.14 / 4.10 8 kombinationer x insats
Magiska  jackpot draget:
V75-3 nr 5 Deep Pockets