Om Travguld.se

Travguld.se skapades av travintresserade för travintresserade. På Travguld.se hittar du gratis tips och andelssystem till aktuella travtävlingar från våra experter och samarbetspartners.Vi vill att Travguld.se ska vara en plats där du kan utveckla ditt intresse för travsporten och ta ditt spelande till nästa nivå. Vi bygger löpande ut innehållet på Travguld.se, se till att anmäla dig till vårat nyhetsbrev så missar du inga uppdateringar.Vi vill hela tiden bli bättre för att bemöta de förväntningar ni, våra besökare och läsare, har. Om du hittar något som är galet, kommer på en grym tanke om en ny funktion eller en idé till en bra artikel, hör gärna av dig till oss på info@travguld.se.Du kanske till och med vill skriva artikeln? Vi publicerar den gärna åt dig!
VILL DU SKRIVA PÅ TRAVGULD.SE?

Vill du dela med dig av dina tips och tankar om travsporten? Läs mer här.

GÅ MED I GULDSTYRET

Vill du påverka utvecklingen av Travguld.se? Guldstyret är en grupp av travintresserade (nybörjare som experter) som vi har löpande kontakt med.

Syftet är att ge oss på Travguld.se en kontakt med er och säkerställa att det vi gör uppskattas av er besökare.

Under våra digitala travmöten pratar vi trav generellt och Travguld.se i synnerhet. Självklart delar vi även tips, drag och annat kopplat till aktuella travhändelser. Vi har helt enkelt riktigt roligt tillsammans!

Vill du vara med? Skicka en intresseanmälan till oss på info@travguld.se. Inkludera gärna en kort beskrivning om dig och din travbakgrund.

ANNONSERA PÅ TRAVGULD.SE

Vill du synas på Travguld.se och i våra kanaler på sociala medier? Hör av dig till oss på info@travguld.se så kan vi tillsammans hitta ett upplägg som passar ditt företag/din produkt.
VI SOM ARBETAR MED TRAVGULD.SE

Travguld.se drivs av personer som älskar trav. Gemensamt för oss alla är att vi bidrar med det vi brinner för och vi gör det i mån av tid, precis som vi vill att det skall vara.Vi vill specifikt lyfta fram våra duktiga tippare och skribenter som oavsett väderlek fortsätter leverera material så att ni, våra besökare, får en bra upplevelse när ni besöker Travguld.se.

Spela Tillsammans

Häng med i våra andelssystem och bjud dig själv på underhållning och härlig spänning, varje dag, för alla.
Till våra andelsspel

Bra Spelbolag

Skapa konto hos de spelbolag vi rekommenderar för att på bästa sätt kunna dra nytta av våra tips. Ta dessutom del av en bra välkomstbonus.
Skapa konto, få BONUS!