Travtips
Dagens Dubbel tisdag Jägersro
mar. 30, 2021

Dagens Dubbel tisdag Jägersro

Dagens dubbel tips Jägersro tisdagens 30 mars

DD-1. Ett lopp över dryga tre varv med hästar utsprdda på tre volter.

Ett ganska ojämnt långlopp där vi ser 6 Hurricane Silas som sannolik favorit. Hurricane gillar distansen men jag tycker det är lite frågetecken kring viljan sista biten. Inte vunnit sedan i juli -20 och radar inte upp segrar. En favorit i fara och det finns intressantare drag i det här långloppet.

11 Chablis D.K. är stark och rejäl och kommer från två raka. Visserligen är segrarna tagna i danmark mot lite enklare motstånd, men han har gjort det riktigt bra och över dagens distans två gånger i rad. Juuls 7-åring får mitt tips trots 40m tillägg. Spik på systemet 25an Lillchansen 25:- som går att köpa här

14 Ganyboy från Adrian i vagnen igen, mötte ett riktigt tufft motstånd sist och gjorde det hyggligt. Betydligt enklare nu och på hemmaplan är ekipaget ett givet streck vid gardering av loppet

På skrällfronten hittar vi även 5 Borups Racing som var bra vid seger sist i Halmstad och alltid vasst avslutande Olga Utca.

Rank: 11-14-6-5-8-2-1-15

 

DD-2.  Sprinterlopp med passande förutsättningar för favoriten..

4 Spartak Face har visserligen inte startat sedan december och gör årsdebut här. Kan fattas lite fart i kroppen men förutsättningarna är annars klart bra. Kan öppna och är anmäld barfota runt om och med jänkarvagn. 9 vinster på 32 starter imponerar och finns farten i kroppen en bra chans att lösa den här uppgiften för Spartak.

10 La Plus Belle vann i sin senaste start på Kalmar på ett bra sätt. Lite andra förutsättningar den här gången med bakspår över kort distans på Jägersro och jag tycker La Plus Belle är lite övervärderad av de tidiga spelarna.

8 Jeans´n Passion var finfin vid vinsten sist. Rejält startsnabb men spår 8 känns väl ändå lite väl långt ut, skulle Dan-Åke Olssons 5-åriga sto hitta till spets eller ner i ett vettigt slagläge kan hon mycket väl vinna det här.

5 Conrads Massiv har nu lopp i kroppen och Lövgrens hästar går bra för dagen. Lite oroväckande statistik med 9 andraplatser och 4 vinster men duger absolut i det här gänget om han tävlar på topp.

Tänkbara skrällar 7 Worth A Lot som har spår lite långt ut på vingen men känns rejäl. Behöver tempo. 3 Havbergs Viking har startat i Monté på slutet. Testar nu sulky igen och har passande förutsättningar för att skrälla om favoriterna kommer bort på något sätt.
1 Eppur Si Muove har skrällt tidigare och har ett spännande innerspår i kväll.

Rank: 4-8-5-10-1-7-3-6