Nyhet
Elitloppsförsöken lottade!
maj. 24, 2021

Elitloppsförsöken lottade!

Elitloppet Försök 1
1. Vivid Wise As
2. Moni Viking
3. Milliondollarrhyme
4. Aetos Kronos
5. Hickothepooh
6. Bahia Quesnot
7. Cyber Lane
8. Don Fanucci Zet

Elitloppet Försök 2
1. Cokstile
2. Heavy Sound
3. Seismic Wave
4. Gelati Cut
5. Gareth Boko
6. Ecurie D.
7. Click Bait
8. Very Kronos

Elitloppet Försök 1 körs klockan 15:30 söndagen den 30 maj och Elitloppet Försök 2 körs klockan 16:00. Finalen av Elitloppet 2021 avgörs sedan klockan 18:10.

Kommentar Simsalabim: Till slut fälten i försöken klara och även om det saknas några vi gärna sett bakom bilen i försöken så har det skapats ett par otroligt sevärda och svårtippade försök.

Fyra i varje försök tar sig till finalen, i första försöket fick en av de tidiga förhandsfavoriterna Don Fanucci Zet ett riktigt tufft utgångsläge med spår 8 och kan faktiskt få tufft ta sig vidare till finalen. Moni Viking känns sperintressant i försök ett från ett perfekt läge och skall jag försöka mig på ett tips vilka som tar sig till final från försök1 så blir det de fyra innersta spåren
Vivid Wise As
Moni Viking
Milliondollarrhymes
Aetos Kronos

I andra försöket som jag tycker känns betydligt tuffare blir det nog åka av rejält redan i försöket. Cokstile som vann förra året såg dunderfin ut i årsdebuten och borde ha en vettig chans ta sig vidare från innern. Travar Seismic Wave klockrent hela vägen, Hur bra är Ecurie D som inte såg som bäst ut sist, frågorna är många. Mitt tips till vilka som går vidare från försök 2:
Cokstile
Heavy Sound
Seismic Wave
Gareth Boko

V75 denna vecka både lördag och söndag! Efter succén i lördags när vi spelade in totalt över 800.000 laddar vi nu mot en magisk elitloppshelg! Lördagens V75 andelar finns nu öppnade www.atg.se/simsalabim, söndagens öppnas tisdag förmiddag.

/Fredrik Simsalabim