Travtips
Simsalabim´s V86 tips
apr. 06, 2022

Simsalabim´s V86 tips

V86 6/4 – Jackpot 15 miljoner !!

Ingen hittade alla rätt i onsdags och vi har en maffig jackpot att lägga vantarna på den här veckan. Tipsen går nu att läsa här nedanför och jag hoppas kunna hjälpa er en bit på vägen mot jackpot pengarna.


Härlig form på mina andelar, jag började veckan med att sätta 6-rätt på måndag kvällen och 42.165:- blev det att dela. Mina system hittar ni som vanligt på www.atg.se/simsalabim ⭐⭐⭐


V86-1 Sprinterlopp auto inleder jackpot omgången

5 M.S Star Trotter gick 12.8 som tvåa sist mot bra hästar och stod för en gedigen insats. Bra läge bakom bilen och lite enklare motstånd den här gången. Vettig chans och skulle kunna tänkas vara en chansspik i ett annars mycket öppet lopp som kräver en hel del streck för att man ska känna sig helt säker.

6 Dixiechick Hanover 
en 3-årig jänkar import som nu finns hos Hamre. Oerhört svårt att sätta in här men lär ha bra fart i benen och streckas vid gardering.

4 Superb Story 
öppnar riktigt bra och kan sitta i spets direkt. Kommer få ett bra lopp och räknas om man tar några.

En som sagt var halv knepig inledning på den här jackpot omgången. Kan löna sig att gardera rejält om man har möjlighet.
Rank: 5 – 6 – 4 – 10 – 11 – 1 – 2

V86-2 Mäktigt Nurmos sto vinner trots läget

10 Southwind Boko från Nurmos stall kom ut i årsdebut för ett par veckor sedan på Solvalla, brakade till ledningen direkt och bara lämnade sällskapet till slut och såg lysande ut. Mycket hög kapacitet i den här och trots spåret och att hon möter några rätt hyggliga tror jag hon bara är bäst och löser detta med hjälp av väl körande Erik Adielsson i sulkyn.

4 Conrads Anette blixtrade till efter sen lucka och var nära hinna fram till segern i årsdebuten. Bra läge här och ser ut att bli helt bortglömd, garderar man Southwind tycker jag hon är given att strecka.

11 Succession från Redéns stall hygglig i årsdebuten och kan vara förbättrad nu. Även hon tänkbar om man garderar loppet.

Rank:  10 – 4 – 11 – 9 – 1 – 7 – 8 – 3

Andelsspel på tips alla dagar i veckan – Välkommen
⚽⚽⚽   www.tipsandelar.se  ⚽⚽⚽

V86-3 Kallblodslopp 2100m Autostart

1 Aner Ikke vann senast från ledningen på ett ganska bra sätt.  Inte helt säker på att han kan hålla upp innerspåret och känns sårbar om han blir av med spets. 

4 Lome Frikk satt fast i rygg på Aner Ikke sist som tvåa och då tillsynes med gott om krafter kvar. Lite väl defensivt kört några gånger men den här 11-åringen kan öppna riktigt bra. Jag tycker förutsättningarna att han ska få revansch på favoriten är goda och chanstippar Lome Frikk etta.
8 Brik Faks har inget vidare läge men vinner ofta och står bra inne i loppet. 22 vinster på 66 starter imponerar och 7-åringen är ett tidigt streck.Rank:  4 – 1 – 8 – 10 – 7 – 3 – 5 – 11

Fräcka systemet med fyra spikar och 8 hästar i fyra avdelningar 121:- :  www.atg.se/simsalabim

V86-4   Fyraåringslopp Ston 2140m auto

4 Mellby Jewel har aldrig vunnit på 8 starter och med det i bakhuvudet känns det lite märkligt att hon ser ut att bli ganska klar favorit. Tycker Björn Goop generellt blir lite överspelad med den här typen av hästar. MEN Mellby Jewel har ett lopp i kroppen och avslutade ruggigt bra från längst ner i kön till andraplatsen då. Är hon lika bra eller har gått fram något måste hon ha bra chans att vara med längst fram när mållinjen närmar sig.

5 Uptown Skift hängde på en riktigt bra vinnare på ett fint sätt som tvåa sist. 16.6 medeldistans då och nu kan det bli både bike och barfota. Blir det så mycket intressant och Svante Erikssons hästar går onekligen starkt nu.

11 Deep Feeling det roliga skrälldraget. har inte startat i år men var läcker vid en vinst förra året.  Mattias Djuse har inlett året mycket bra både som tränare och kusk.

Rank:  4 – 5 – 11 –  9 – 7 – 8 – 2 

Klockren V64 vinst på måndag kvällen! Lira med ett magiskt lag, Massor med travandelar varje dag !  ⭐⭐⭐ www.simsalabimtrav.se

V86-5   Bästa hästarna med kluriga utgångslägen

11 Mc Burney med Erlend Rennesvik i sulkyn var rent ruggigt bra vid vinsten sist. Har inget vidare läge här men står bra inne i loppet och jag tror han har toppchans att runda det här gänget trots läget.

8 Picasso 
var tvåa bakom Mc Bruney sist och gjorde det ganska bra. Har lite svårt se han få revansch denna gången men garderar man är han given på lappen.

12 Agnes U.S. 
hade precis som nu ett svårt spår i sin senaste start. Blev då fast med tillsynes massor av krafter kvar i ryggar och håller sin fina form. Även han given på kupongen om man garderar.

Rank:   11 – 12 – 8 – 4 – 1 – 3 – 19 – 6 – 7

 

V86-6  Nuncios Lopp, vilket race !

21.26 skall ni inte vara någon annan stans än framför en rejäl skärm med direktsänt trav! 🙂 Nuncios lopp över 2140m auto och med 100k till vinnaren har lockat några riktiga stjärnor.

1 Forfantone Am 
gör årsdebut och är som många andra lite svårbedömd innan man fått sett hur formen ser ut. Innerspåret perfekt och han är nästan garanterad en bra resa. Långsökt att han skall knäcka de bästa men ett kul skrällstreck om man har råd.
10 Missle Hill fick inte riktigt till det när han var på äventyr i Frankrike i Januari.  När han är som bäst kan han vissla ner ett sånt här gäng men var han står just nu är svårt att säga. Björn Goop kör den här gången när Örjan sitter upp bakom favoriten.4 Admiral As svarade knappt men säkert ut Diamanten som hade liftat med i årsdebuten. Säkert ännu bättre nu och visst är Reijos stjärna motiverad favorit.  Tuffare mot nu och det kliar lite i mina garderings fingrar när han ser ut att bli gigantiskt på strecken.

3 Milliondollarrhyme avslutade förra året imponerande med framskjutna placeringar i tuffa lopp både i Frankrike och Sverige. Ulf Ohlsson och ett bra läge här känns intressant.

Rank:  4 – 1 – 3 – 10 – 8

V86-7  Väldigt öppet lopp över medeldistans

4 Ingemar Palema fick ge sig i sista steget i årsdebuten men var ändå klart godkänd. Lopp i kroppen nu och hyggligt läge då han öppnar bra. Ser ut att bli lite bortglömd här och streckas om man tar några streck till ganska låg procent.

3 Easy Winner 
gick ett tungt upplopp sist och han precis fram till vinst. Ett bud av många i det här rätt svårtippade loppet trots endast 9 startande.

7 Oz 
ser ut att bli en av de mer betrodda i loppet. 11 vinster på 37 starter och nästan alltid med där framme i loppen. Har väl inte imponerat överdrivet på mig på slutet men kan vinna med de rätta ryggarna.

6 Glazier´s Vici 
precis som Oz från stall Frode Hamre och han kommer med nästan samma statistik 11 vinster på 39 starter.  Osäker men kapabel, har gått felfri tre gånger sista fem starterna och vunnit alla. 
Rank:  3 – 4 – 7 – 6 – 10 – 1 – 2 – 9 – 8

 Stryktipset lördag.  www.tipsandelar.se

V86-8  Spårtrappa 11 hästar 2640m auto

5 Napoleon Cash ser ut att bli rejäl favorit i det här avslutande spårtrappe loppet. Har inte startat sedan galoppen i UET grand prix med 2mkr i förstapris i början på oktober. Galopp då och även om det finns mäktigt med fart i den här Nurmos hästen känns han mycket svårbedömd i årsdebuten. Skulle han löpa upp till sin fulla kapacitet står han nog i en egen division här men inget jag litar fullt ut på denna starten.

6 Jano Di Quattro är lite strulig men ser ut att ha härlig fart. Här sitter nog formen där den skall och behagar Berghs 6-åring gå felfri är han med i striden!

11 Jack Is Back en stark tysk gäst som kommer med 11 segrar på 18 starter. Svårt säga vad den mött och slagit i Tyskland och även lite knepigt att sätta in han här. Ser dock ut att vara en rejäl häst och distansen är passande. Ett garderingsstreck man inte ska glömma.

4 Castor The Star mötte bra motstånd och löpte jämnt och säkert förra året. Har inte startat på 5 månader och är även han svårt att veta var man har formmässigt.

Ett lopp där jag inte är helt främmande för att det kan komma en jätteskräll som kan öka på värdet rejält den här jackpot omgången.

Rank:   5 – 6 – 11 – 4 – 1 – 7 – 10 – 8


Omgångens bästa spik:
V86-2 nr 10 Southwind Boko
Chansspiken:
V86-3 nr 4 Lome FrikkSköna dragen:
V86-5 nr 11 Mc Burney

De här tar vi hela potten med:
V86-7 nr 4 Ingemar Palema
V86-6 nr 1 Forfantone AM
V86-4 nr 11 Deep Feeling

Överstreckad:
V86-1 nr 6 Dixiechick Hanover
V86-3 nr 1 Aner Ikke

Stort lycka till och ni hittar alla mina system på www.atg.se/simsalabim