Travtips
V75-tips till hypersnabba Gävle med rosa biljett
maj. 19, 2022

V75-tips till hypersnabba Gävle med rosa biljett

V75 JACKPOT – GÄVLE

Mycket positiv feedback efter förra veckans tips vilket jag tackar för. Båda spikförslagen, Bara Mahara och Mister Hercules, vann. Även Chansspiken Garder Shaw och Magiska Draget Impala AM vann. Dessutom satt DD tipset till fina 56 ggr pengarna!

Team Simsalabim hade en mäktig lördag då vi satte 7-rätt på hela ELVA olika system!

Nu laddar vi mot lördagens jackpot-omgång från Gävle där en Elitloppsbiljett står på spel i V75-6 i en på alla sätt härligt spelvärd omgång.
Tipsen går nu att läsa här nedanför och jag hoppas kunna hjälpa er en bit på vägen mot 7-rätt!

Mäktig form på andelarna och jag kör ett stort jackpotsystem 750:- den här veckan som går att köpa här

V75-1) Köper inte favoriten fullt ut

Silverdivisionen 2140m Voltstart

3 Tale Of Jacks var riktigt fin vid vinsten sist, tävlar lite ojämnt men med en liknande prestation som sist kan han absolut vinna detta. Gynnas även att fått bättre utgångsläge jämfört med flera av de betrodda.

7 Sam The Man verkar spelarna kasta sig över och han är just nu streckad till över 50%. Visst hängde han på hyggligt som tvåa sist och har startat mot bra hästar i Frankrike, men han har inte vunnit lopp sedan augusti förra året och voltstart känns lite osäkert. Ett bud men att han skall vara så här stor favorit köper jag inte.

12 Global Bookmaker avslutade bra bakom bla. Eddy West sist och visade form. Läget ställer till det men tar man några streck kan man tänkas rita ner ett för halvskrällen Bookmaker.

11 Speedy Tilly från Berghs nu högpresterande stall, 7-åringen har inte startat sedan Frankrike äventyr i mars och det kan behövas ett lopp i kroppen. Jag har lite feeling han kommer göra ett bra lopp redan nu och klaffar det lite för offensiva Bergh är jag inte främmande för att han dyker upp när prischecken ska skrivas ut.

Rank: 3 – 7 – 11 – 12 – 9 – 10 – 1

 

V75-2) Blir det efterrätt?

Diamantstoet 2140m Voltstart

11 Graces Candy tycker jag är ett tidigt streck i det här ganska öppna stoloppet med 15 hästar utspridda över två volter. Satt fast med massor av krafter kvar i rygg ledaren sist och skall ha gått framåt ännu mer med det loppet i kroppen. Fixar William Ekberg som kör en bra resa åt Westholms häst kan hon bli tuff att stå emot till slut.

4 Creme Brulee Font hade tre raka innan man ryckte skorna sist, det medförde en startgalopp men som hon gick efter den. Mäktig avslutning till tredjeplatsen och trampar hon i väg här blir hon mycket svårslagen och hon får mitt tips.

12 Kia Ora har mött bra hästar och gjort det bra på slutet. Blir en av de mest betrodda och visst ska hon räknas om man streckar några.

1 Global Collection har fin form och bra läge, det kan räcka långt i ett lopp som detta.

Rank: 4 – 11 – 12 – 15 – 1 – 2 – 10 – 9 – 14 – 7 

V75-3) Tre streck känns tryggt i lägsta klassen

Klass II 1640m Auto

5 Calamari fick inte tag i Jello W. sist men avslutade tungt till andraplatsen, Jellow nu en av favoriterna i Klass I medans Calamari är kvar här i Klass II. Firma Stenströmmer /Ohlsson från spår 5, skor runt om igen men denna gången ser det ut att bli jänkarvagn. Klart bra chans från många positioner och han blir min tipsetta trots bra motstånd.

3 Run N´cola har inlett karriären mycket bra med 5 segrar på 8 starter. Djuse upp i sulkyn igen och från ett bra läge garanterat med i striden här.

2 Go For Manny har en härlig form och nu aviserar man skoryck för första gången. Perfekt läge och de här tre nämnda borde räcka långt i den tredje avdelningen.

Rank:  5 – 2 – 3 – 8 – 1 – 9 – 6 – 7 -12

V75-4) Bortglömd skräll streckas tidigt

Kallblodslopp 2140m Voltstart

2 S.K´.S Ariel kommer hit med fyra raka segrar och det har varit imponerande uppvisningar. Förvisso har det varit i enklare gäng men han står bra till här och jag tror på rätt bra chans att han tar femte raka här till en ganska överkomlig procent.

3 Wolt blir nog favorit till slut när röken har lagt sig. Två raka segrar och fin form och bra spår. Ohlsson i sulkyn känns som ett plus på den här 5-åringen som inte är helt stabil. Garderingsbud helt klart men kanske lite väl hårt betrodd för min smak.

11 Järvsö Elling helt klart det roliga draget och skrällen i loppet. Hade inte startat på över ett halvår när han kom ut för några veckor sedan i Umeå, levererade då en mersmakande andraplats direkt. Nu lopp i kroppen och Mats Djuse i sulkyn. 9 segrar på 33 starter och han ser ut att bli fullständigt bortglömd i det här ganska öppna loppet.

10 Ulvsåsen gillar att vinna och står perfekt inne här på start i loppet. Ett absolut givet streck och hittar Linderoth en vettig resa för sin fina hingst kan han mycket väl avgöra det här.

Rank: 2 – 10 -11 – 13 – 3 – 1 – 6 – 9

 

V75-5) Bra chans till repris för Jello

Klass I 2640m Auto

6 Jellow W. kunde köra sig till spets ganska tidigt sist och kunde sedan gå undan till en säker vinst. Lite samma förutsättningar här med lång distans och det blir barfota runt om igen. Bra motståndare och han står hårt inne på pengarna i klassen,  men jag tycker ändå det ser ut som en riktig toppchans för Henriksens segervana 6-åring.

12 Final Whistle har lottats till samma tråkiga spår som sist men har härlig form och kommer till denna start med 8 vinster på 17 starter. Jag är inte alls främmande för att det kan gå trots spåret om det klaffar lite på vägen. Ser även ut att bli väldigt spelvärd och lite streckad.

2 Rossi Garline bra vid V75 seger på Halmstad sist, klar för finalerna och det låter som om man ska spara lite på växlarna nu. Läge och distans passar perfekt och man ska inte glömma Rossi om man garderar.

3 Fighter och 4 Mellby Joker har båda visat fin form och har bra lägen.

Rank: 6 – 12 – 3 – 2 – 1 – 4 – 5 – 7 – 9 – 8 – 11

Massor med tipsandelar ALLA dagar i veckan, välkommen in och kika www.tipsandelar.se  

V75-6) En bit rosa papper hägrar vid linjen..

Vägen till Elitloppet 1609m Autostart

400.000:- till vinnaren i Prins Daniels Lopp men det är nog inte det bästa för den som vinner, den hästen får nämligen även en plats bland de 16 i ett av årets Elitloppsförsök nästa söndag på Solvalla.

1 Beads Har inte fått till det i sina två Sverigestarter utan galopperat i båda. Har dock haft spår 8 båda gångerna och har här haft betydligt mer tur med fru Fortuna och dragit innern bakom bilen. Öppnar bra men frågan är om han verkligen kan svara blixtsnabba Click Bait. Lite svårbedömd men det låter högt och ljudligt som om han ska duga här, jag vill nog ändå se en vass prestation innan jag kastar mig över den här jänkaren.

2 Click Bait har fått ett drömläge och det låter på Melander som han är redo för stordåd. Blev fast i en kall rygg sist men såg fin ut och formen skall vara bra. Tror Clickbait sitter i spets tidigt och även om det finns många snabba låter det som om man ska gå all in och prova köra i spets. Lyckas  han med det kan han leda länge, kanske hela vägen.

3 Gareth Boko bra i Finland som trea, bra läge och Djuse i sulkyn. Kan tänkas om man målar på lite på kupongen men inte jätte tidig för mig.

4 Milliondollarrhyme har chansen att ta sig till fjärde raka Elitloppet.  Går 10-tider på löpande band och är med och gör upp om segern här med vassa Ohlsson i sulkyn

6 Brambling låter det mycket bra på från Redén och spelarna verkar hoppa på det tåget. Spår långt ut och även om han har ruggig kapacitet har vi väl ändå inte riktigt sett honom slå de bästa äldre hästarna ännu.

7 Seismic Wave gillar jag skarpt och som det låter även tränaren Nurmos. Var klart bra i årsdebuten även om han inte kunde stå mot monstret Hail Mary, säkert bättre med loppet i kroppen och firma Goop / Nurmos lär nog göra allt de kan för att han skall ta en plats bland de 16 nästa söndag. Behöver klaff från spåret men mycket tidigt streck.

Hörde att Holy Water hade anhängare men det är ungefär lika sannolikt att han vinner detta som att månen trillar ner  🙂

Rank: 7 – 2 – 4 – 1 – 6 – 3  – 10 

V75-7) Kliar i garderingsfingrarna

Bronsdivisionen 2140m Autostart

5 Epimetheus har imponerat rejält i årets starter och vunnit alla tre plättlätt. Sist joggade han till synes hem segern i Finland och visst har han stor vinstchans i det här avslutande bronsloppet.  Given tipsetta men när han som det ser ut kommer dra väg på strecken över 70% är det en jackpot omgång som denna lite frestande att gardera. Redéns 5-åring är klar för finalerna på Solvalla kommande vecka och man kan kanske ana att Kihlström väljer att köra aningen försiktigt nu.

9 Västerbo Pokerface hade inte startat på länge när han var ute på Solvalla för en dryg vecka sedan. Kihlström körde ett lugnt lopp och han gick i mål utan att köras slut som femma men såg fin ut. Garanterat bättre med loppet och offensiva Djuse upp i sulkyn nu. Givet streck vid gardering.

10 Certainly har sett finfin ut i årets två starter, satt fast sist i ett riktigt tufft långlopp. Bakspår nu och visst behövs det lite klaff. Men till extremt låg procent en jackpotskräll som blåser bort de flesta kvarvarande kupongerna.

Rank: 5 – 9 – 10 – 8 –  4 – 11 -7 – 6

Sammanfattningen

Jackpot och ca 53 miljoner i 7-rättspotten. Häng med i något av våra partners system!

Spiken: V75-5 nr 6 Jello W

Chansspikarna:

 • V75-4 nr 2 S.K.´s Ariel
 • V75-3 nr 5 Calamari

Streckvärda skrällar:

 • V75-1 nr 11 Speedy Tilly
 • V75-4 nr 11 Järvsö Elling
 • V75-5 nr 12 Final Whistle
 • V75-7 nr 10 Certainly
 Överstreckade:
 • V75-1 nr 7 Sam The Man
 • V75-6 nr 6 Brambling
 Magiska  dragen:
 • V75-7 nr 9 Västerbo Pokerface
 • V75-6 nr 7 Seismic Wave

Dagens Dubbel tipset:

 • 2 – 4 – 7 / 5 – 9 – 10   -> 9 kombinationer x insats